Heruc Logo

Tu može biti neko prippćenje za medije ili može biti hajdan Odavno je uspostavljena činjenica da čitača ometa razumljivi tekst dok gleda raspored elemenata na stranici. Smisao korištenja Lorem Ipsum-a jest u tome što umjesto 'sadržaj ovjde, sadržaj ovjde' imamo normalni raspored slova i riječi, pa čitač ima dojam da gleda tekst na razumljivom jeziku. Mnogi programi za stolno izdavaštvo i uređivanje web stranica danas koriste Lorem Ipsum kao zadani model teksta, i ako potražite 'lorem ipsum' na Internetu, kao rezultat dobit ćete mnoge stranice u izradi. Razne verzije razvile su se tijekom svih tih godina, ponekad slučajno, ponekad namjerno (s dodatkom humora i slično).

LOGO HDD FINAL Gray


Heruc has a history that best illustrates a story of continuos innovation and search for exciting challenges.
Transforming from a textile company to an industrial concern and forming itself as an investment company, Heruc has always been one step ahead, setting new standards for doing business.
Today, Heruc is above all an investment company that is constantly on the lookout for new challenges and opportunities.
Heruc has built its reputation on carefully choosing business partners of high international presence and impeccable image.
High flexibility and speed of action, strong attention to detail and flawless execution, are the main characteristics that set Heruc apart from its competitors.
Our exit strategy is never solely based on our gain, but always considers the bigger picture and the benefits it will have for our society.

TIME

Kronologija poslovanja Heruca predstavlja trajnu priču o inovativnosti i traženju novih izazova.

TRANSFORM

Transformirajući se od tvornice odjeće preko industrijskog koncerna do investicijske tvrtke, Heruc kontinuirano postavlja nove standarde u poslovanju.

INVEST

Danas Heruc predstavlja tipičnu investicijsku tvrtku koja traži nove ulagačke izazove. Izlazna strategija iz naših ulaganja, bazira se ne samo na vlastitoj profitabilnosti već i široj društvenoj koristi.

TERITORY

Teritorij ulaganja je Republika Hrvatska, ali poslovni partneri sa kojima Heruc radi vrlo su prepoznatljivog internacionalnog profila.

CHARACTERISTICS

Glavne karakteristike našeg poslovanja su fleksibilnost i brzina djelovanja te cjelovitosti, vođenje brige o detaljima i perfekcija u izvršenju.

Projekti


Lorem Ipsum je jednostavno probni tekst koji se koristi u tiskarskoj i slovoslagarskoj industriji. Lorem Ipsum postoji kao industrijski standard još od 16-og stoljeća, kada je nepoznati tiskar uzeo tiskarsku galiju slova i posložio ih da bi napravio knjigu s uzorkom tiska. Taj je tekst ne samo preživio pet stoljeća, već se i vinuo u svijet elektronskog slovoslagarstva, ostajući u suštini nepromijenjen. Postao je popularan tijekom 1960-ih s pojavom Letraset listova s odlomcima Lorem Ipsum-a, da bi napravio knjigu s uzorkom tiska. Taj je tekst ne samo preživio pet stoljeća, već se i vinuo u svijet elektronskog slovoslagarstva, ostajući u suštini nepromijenjen. Postao je popularan tijekom 1960-ih s pojavom Letraset listova s odlomcima Lorem Ipsum-a, a u skorije vrijeme sa software-om za stolno izdavaštvo kao što je Aldus PageMaker koji također sadrži varijante Lorem Ipsum-a.

Download

Contact


HERUC d.d. Jurišićeva 3 10000 Zagreb, HR - Croatia
Tel: + 385 1 3650 890 Fax: + 385 1 3093 379
E-mail: holding@heruc.hr

poslovna banka: Raiffeisenbank d.d., Zagreb • IBAN: HR7324840081100338614 • OIB: 15650627509
temeljni kapital 21.343.800,00 kn uplaćen u cjelosti • broj dionica 106.719, nominalni iznos po dionici 200,00 kn
direktor: D. Biondić, predsjednik Nadzornog odbora: D. Kalođera